Susan Kentrop

Mijn naam is Susan Kentrop.

In 2015 ben ik afgestudeerd als diëtist en begonnen met het verkennen van het diëtistisch werkveld. Sindsdien heb ik met allerlei doelgroepen in verschillende settingen kennis mogen maken.
In de loop van deze jaren heb ik ontdekt dat mijn passie vooral ligt bij de doelgroep zwangeren. Het ontstaan van een heel nieuw leven binnen 9 maanden blijf ik iets heel bijzonders en fascinerends vinden! In de praktijk heb ik veel vrouwen mogen begeleiden met zwangerschapsdiabetes en andere vragen en problemen met voeding tijdens de zwangerschap. Ik vind het heel bijzonder om zo dicht bij iemands zwangerschap te komen en een bijdrage te mogen leveren aan de gezondheid van moeder en kind. Ik probeer altijd samen met de cliënt te kijken naar welke adviezen passend en haalbaar zijn in het dagelijks leven.

Naast voeding rondom zwangerschap, kan je ook bij mij terecht met andere algemene vragen over voeding en gezondheid. Dit kan elke dinsdag op het spreekuur bij Vroedvrouwen van der Hoopstraat (van der Hoopstraat 40a in Amsterdam). 
Om mijn kennis up-to-date te houden volg ik regelmatig scholingen en doe ik mee aan intervisies.

Ik houd spreekuur op dinsdag op locatie Westerpark. Op maandagmiddag beeldbel- en telefonische consulten.

Ik ben ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici, nr. 19913216589,
en ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Diëtisten (NvD).