Isméne Montnor

Mijn naam is Isméne Montnor en ik werk sinds 2020 als diëtist bij de Zoete Appel. Ik ben in 1998 afgestudeerd aan de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Haagse Hogeschool. Ik ben geregistreerd in het Kwaliteitsregister voor Diëtisten.

Wat het vak van diëtist voor mij interessant maakt is het werken met mensen. Ik probeer mensen te motiveren en te coachen naar het behalen van hun gezondheidsdoelen. Daarbij is het essentieel dat zij zélf gaan inzien hoe belangrijk en elementair een gezonde voeding is.

De uitdaging is om een levensstijl en voedingspatroon te vinden

-        die aansluiten op uw persoonlijke eetcultuur, smaak en budget

-        waarmee u tegelijkertijd werkt aan uw doelen.

Ik ben zeer geïnteresseerd in de psychologische en emotionele aspecten van voeding en volg regelmatig cursussen om me hierin verder te ontwikkelen. Hierdoor kan ik u beter ondersteunen bij het leren (her)kennen van uw eventuele valkuilen (bijvoorbeeld emotioneel eetgedrag) en hoe u daar effectief mee om kunt gaan.

Vanuit mijn werk in meerdere verpleeghuizen heb ik ruime ervaring in de ouderenzorg. Ik ben goed thuis in onderwerpen als ondervoeding en voeding bij dementie en volg hierin regelmatig bijscholing om op de hoogte te blijven.

Diabetes

Mijn andere specialisatie is diabetes. In 2016 heb ik mezelf laten bijscholen tot diabetes-diëtist. Ik ben lid van enkele relevante netwerken en volg alle ontwikkelingen op de voet. Ik heb recente werkervaring bij een grote diabeteskliniek en wil u graag helpen bij uw voeding i.c.m. bloedglucose-sensormeting en insulinetherapie.

Op maandag werk ik op locatie SBO-de Kans in Geuzenveld/Slotermeer op donderdag op de locatie Tussenmeer in Osdorp en op  vrijdag aan het 's Gravensandeplein in Amsterdam Oost.

 

Isméne Montnor
Isméne Montnor