Ihsane Abdallaoui

Ik ben Ihsane Abdallaoui, sinds 2015 gediplomeerd diëtist. Mijn naam komt uit Marokko waarbij ´Ihsane´ betekent: vriendelijk en liefdadige handelingen. Voor mij is dit een streven dat ik naleef om de eer en de betekenis van mijn naam goed te houden. Door mijn Marokkaanse komaf spreek ik de Arabische taal. Vanaf april 2016 werk ik bij de Zoete Appel waarbij ik mijn steentje zal bijdragen in de begeleiding van cliënten die de Nederlandse taal niet machtig zijn. Maar tevens zal ik ook andere cliënten van jong tot oud die bij de Zoete Appel binnenlopen, begeleiding en ondersteuning bieden in het behalen van hun doelen.

Na mijn studie als management-assistente afgerond te hebben in 2011, heb ik besloten om mijn passie voor voeding voort te zetten. De opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam was hierdoor een logische stap voor mij. Met mijn kennis en ervaring over voeding probeer ik mensen op een begeleidende manier te helpen hun doel te behalen. Mijn uitgangspunt is individuele en- op maat gerichte begeleiding.

Gedurende mijn loopbaan zal ik scholingen en cursussen bijwonen om op deze manier de ontwikkelingen op gebied van gezondheid, voeding en bewegen actueel te houden.    Zo heb ik inmiddels de post-HBO-cursus Diabetes type 2 afgerond en ben ik in staat om zowel patienten met orale medicatie als patienten die meermaal daags insuline spuiten, te begeleiden.

Ik wil mij verder verdiepen en scholen in de volgende
specialismen:
•    Overgewicht en obesitas
•    Ondervoeding
•    Voedselallergieën en intoleranties
•    Darmproblematiek (Prikkelbare darm)
•    Voedingsbegeleiding voor kinderen
•    Hypertensie
•    Hart en vaatziekten
•    Voeding en zwangerschap

Ik houd spreekuur op maandag op locatie Geuzenveld/Slotermeer, op de woensdag op locatie Vrouw en Vaart en op de donderdag werk ik op de locatie Camperstraat.

Ik ben ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici, nr. 19100087589

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Diëtisten (NVD).

 

Ihsane Abdallahoui
Ihsane Abdallahoui