Kooworkshop met bijvoeding was een succes!

Elk jaar wordt door diëtist Mieke Schoenmakers van De Zoete Appel een informatiebijeenkomst van het Longfonds (Longpunt genoemd) georganiseerd.

Op 28 mei is door haar een kookworkshop verzorgd met medische bijvoeding (eiwit- en energieverrijkte voeding). Deze voeding staat bij de meeste mensen bekend als Nutridrink of 'astronautenvoeding'. Mensen met een longaandoening gebruiken deze medische bijvoeding meestal voor langere tijd. Het is fijn wanneer je dan weet hoe je met deze producten ook iets lekkere en anders kunt maken!
De ruim 15 aanwezigen hebben onder andere aardappelpuree en roerei bereid en een taartje opgemaakt en hiervan heerlijk geproefd. Het was bijzonder warm weer maar gelukkig hebben we ook koele drankjes met bijvoeding gemaakt. De aanwezigen waren enthousiast over de mogelijkheden. Het was een zeer actieve en gezellige middag. Wij kijken uit naar de volgende informatiebijeenkomst en gaan dan aan de slag met hartige voedingen zoals soepen, ook bereid met medische bijvoeding. 

Nieuws