Stagiaires

Vanaf begin september zijn twee 4de jaars studenten van de opleiding Voeding en Dietetiek aan de Hogeschool van Amsterdam, bij ons gestart met hun stage. Zij lopen op de diverse locaties mee en zullen o.a. actief zijn in het begeleiden van clienten. Zij blijven bij ons betrokken tot medio januari 2022.

Ze stellen zich even voor:

   Mijn naam is Tarquin Slemmer, ik ben 26 jaar oud en ik woon in Amsterdam-Noord. Wat ik zo fascinerend vind is de invloed van voedsel op ons lichaam en sportprestaties. Ongeveer acht jaar geleden tilde ik mijn eerste gewicht(je) in de sportschool op. Door een combinatie van gezonde voeding en hard trainen zag ik mijn lichaam een metamorfose ondergaan. Ik vond het zo interessant dat ik mezelf hierin verder wou ontwikkelen en heb ik de keuze gemaakt om de opleiding Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam te volgen. Tijdens de opleiding heb ik gekozen voor de specialisatie ‘’Dietetics’’ om mijn kennis over het menselijk lichaam te vergroten. Momenteel zit ik in mijn laatste leerjaar en zal ik in de periode van september 2021 tot en met januari 2022 stagelopen bij De Zoete Appel. Tijdens mijn stage zal ik met verschillende diëtisten tijdens het spreekuur meelopen om praktijkervaring op te doen. Dus misschien ontmoet ik u wel tijdens mijn stage.   
Met vriendelijke groet,   Tarquin Slemmer
 

    Mijn naam is Chiara Samito, 4e jaars student Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam. Ik loop dit jaar mijn afstudeerstage bij De Zoete Appel tot 21 januari. Ik houd erg van sporten, koken, en lekkere gezonde voeding met veel variatie. Ik vind het belangrijk dat mensen lekker in hun vel zitten, en dit door combinatie met een gezonde leefstijl ook leren! 

 

Nieuws