Welkom bij de zoete appel

Extra bericht i.v.m. Corona-virus.

Om het verspreiden van het Corona-virus te beperken zijn we momenteel zeer terughoudend in fysieke afspraken op onze locaties.
We zijn echter
wel aan het werk en zitten voor u klaar bij de telefoon!
Wij proberen u zoveel mogelijk van dienst te zijn via de telefoon, skype, facetime en whats-app. Wij proberen daarin zo creatief mogelijk te opereren.
Er kunnen dus
wel afspraken ingepland worden en u kunt ons daartoe benaderen via 020-7371688 of via de contactpagina op deze site. 
Bovenstaande geldt ook voor verwijzers.

 

Wij, de diëtisten van De Zoete Appel, geven voedingsvoorlichting en dieetadviezen aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Dit doen we met een stap-voor-stap aanpak. In overleg met u gaan we uw voedingswijze aanpassen aan uw eigen wensen en hulpvraag. We doen dit met betrokkenheid, aandacht en tijd voor uw persoonlijke situatie. Hierbij houden we rekening met uw gewoonten en culturele achtergrond.
De begeleiding bestaat bijna altijd uit meerdere consulten die zowel informatief als coachend zijn en als doel hebben om u op weg te helpen in uw voedings- en leefstijlaanpassingen.

Ons advies betekent altijd kwaliteit en maatwerk. Standaard dieetlijsten geven wij niet mee.
We verzorgen ook huisbezoeken.

All of our dietitians are happy and able to carry out consultations in English. For one of our dietitians (Vidhi van Manen), is this her native language, having moved from England to the Netherlands in recent years. Click here to find out more about her.

Wilt u door één van ons worden begeleid?
Vul dan het contactformulier in!

Of bel met met 020 7371688
Fax:  084 8691660
 

PrivacyStatement.pdf pdf | 92.1 KB

Privacy Statement

Nieuws