Welkom bij de zoete appel

September 2023

Per 1 oktober 2023 gaan er opnieuw veranderingen plaatsvinden bij De Zoete Appel.
We gaan samenwerken met De Dieetpraktijk

De Dieetpraktijk is een diëtistenpraktijk die een aantal jaren geleden is opgezet door Annemarie Delnoij. Zij werkt al enige tijd in Badhoevedorp en in Amsterdam-De Pijp. We zijn enthousiast over haar werkwijze.

In deze bijlage leest u meer over de nieuwe samenwerking.

Dietiste Marloes Boon gaat vanaf 1 oktober stoppen bij De Zoete Appel.
Zij gaat haar werkzaamheden voorzetten bij Voeding + Advies.

In deze bijlage leest u meer over deze voortzetting

 

Vanaf 1 oktober 2023 is het bij De Zoete Appel alleen nog mogelijk om een afspraak in te plannen op de locatie Vrouw en Vaart te Amsterdam- Osdorp en in Duivendrecht

Wij, de diëtisten van De Zoete Appel, geven voedingsvoorlichting en dieetadviezen aan kinderen, jongeren en volwassenen.

Dit doen we met een stap-voor-stap aanpak. In overleg met u gaan we uw voedingswijze aanpassen aan uw eigen wensen en hulpvraag. We doen dit met betrokkenheid, aandacht en tijd voor uw persoonlijke situatie. Hierbij houden we rekening met uw gewoonten en culturele achtergrond.
De begeleiding bestaat bijna altijd uit meerdere consulten die zowel informatief als coachend zijn en als doel hebben om u op weg te helpen in uw voedings- en leefstijlaanpassingen.

Ons advies betekent altijd kwaliteit en maatwerk. Standaard dieetlijsten geven wij niet mee.
We verzorgen ook huisbezoeken.

Wilt u door één van ons worden begeleid, dan kan dat face-to-face op een van onze praktijklocaties. Wil u liever online of telefonisch geholpen worden dan kan dat op maandagmiddag of op dinsdag.

Vul het contactformulier in of bel met met 06-47014024


 

Nieuws